Goede bingo!

Volle bak in De Swingel vrijdagavond. Maar liefst zeventig goklustige Wijnjewoudsters hadden zich verzameld en een tientje geïnvesteerd in een bingokaart. Muisstil en met blosjes op de wangen werden de nummers – vakkundig getrokken door Margriet en Peter – doorgestreept. Tot het verlossende “Bingo!” door de zaal galmde en er weer een mooie prijs kon worden opgehaald. De prijzen waren beschikbaar gesteld door Restaurant De Stripe, WABE, drukkerij Pool, Meinsma Fietsen en Mades Cosmetics. Om met Foppe de Haan te spreken: “Hartstikkene mooi!”

De laatste ronde ging aan de hand van een verhaal vol getallen met Maxima en Willem Alexander in de hoofdrol. En dat duurde even want het ging meteen om een volle bingokaart. Vanaf nummer 69 werd het wat onrustig aan de damestafel achterin. De slappe lach duurde nog enkele nummers voort, maar toen werd het ook aan die tafel weer rustig en kon Margriet haar verhaal afmaken. Uiteindelijk ging Wietske Engwerda er met de hoofdprijs vandoor: een diner voor twee bij De Stripe.

Een gezellige avond, een leuk succes voor de activiteitenwerkgroep en voor herhaling vatbaar!

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *