Gym voor ouders en kind

Ouder & kindgym is een aanbod van gymnastiekvereniging Longa Wijnjewoude speciaal bestemd voor de peuter van anderhalf tot 4 jaar. Die kan samen met een begeleider (vader, moeder, opa, oma of oppas) lekker gymmen in een “echte” gymzaal. “Mijn kind loopt op deze leeftijd nog maar net”, zult u zeggen. Dat is waar. Maar juist het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzettend belangrijk.

Thuis klimmen ze op stoelen en banken. Niets lijkt meer veilig. “Niet doen, mag niet, pas op!” Het zijn de kreten die het kind regelmatig krijgt te horen van zijn curlingouders. Wat thuis niet altijd kan of mag, is wel mogelijk in de gymzaal. Klimmen, klauteren, springen, rollen, of spelen met ballen, blokken of pittenzakken. Het kan allemaal.

Ook enthousiast? Is ouder & kindgym ook iets voor jullie?
Kom dan eens langs op dinsdagmorgen van 8.45 uur – 9.30 uur in MFC de Swingel, Mr Geertswei 4 Wijnjewoude. Voor meer informatie: Sigrid Hof, tel.: 0516-481159 of mail naar: b.hof11@home.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *