Nieuws van Kom Erbij

Ongeveer een jaar na onze brief aan de buurtverenigingen over het opzetten van een netwerk van omtinkers, hebben we onze missie bijna volbracht. Die missie was en is om dorpsbreed omtinkers te realiseren, omdat naar elkaar omkijken niet meer vanzelfsprekend is.
Op maandag 22 januari waren de omtinkers bij gebouw De Driehoek uitgenodigd (bijna iedereen trotseerde de sneeuw) en hebben we elkaar onder het genot van Komerbijtaart en koffie of thee gesproken en afspraken gemaakt.

Dorpssteunpunten uit Bakkeveen en Hemrik waren ook aanwezig. Zij liepen over van enthousiasme wat betreft hun omtinkers, wat inspirerend werkte. Een mooie start van ons nieuwe Komerbij-jaar.

Jong en oud samen
In navolging van allerlei initiatieven zoals bezoek kids aan koffieochtend, taartjesactie een oudere die meekijkt en meedoet bij de peuters, zijn we bezig om samen met It Twaspan en Votum Nostrum een nieuw idee uit te werken; namelijk samen spelen. Die ochtend komen de spellen weer op tafel en gaan de ouderen de jongeren uitdagen en andersom. Het zal ergens in maart zijn, details komen later.

Bridge
Bridge is een sport die je speelt en deelt met elkaar.
Bridge kan overal en verveelt nooit.
Bridge houdt hersenen fit en actief.
Bridge kan een grote rol spelen bij het welzijn van mensen.
Bridge moet naar Wijnjewoude komen.
Wie helpt mee, denkt mee, doet mee?

Informatie voor de koffieochtenden
Iedereen (jonger en wat ouder) is welkom van 10.00 uur tot 11.30 uur en voor vragen of ideeën kun je altijd bellen met Alie, tel.: 0516-481307 of Lydia, tel.: 06-37552518.
Denk je aan de financiële bijdrage van € 2 ? Bovendien geldt altijd, ben je slecht ter been en wil je wel graag komen, we halen je en brengen je weer thuis! Gewoon bellen!
Onderweg treffen we u graag. En….vertel het door!

Namens werkgroep Kom erbij, Lydia Huisman.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *