Ruststand 2-1
Eindstand 3-1

Wedstrijdsponsor: Onesto Construction BV

Vandaag de eerste competitiewedstrijd na de winterstop. Op bezoek de gasten uit Oldehove (Groningen) OKVC. OKVC was in goeden doen. Ze waren tot aan vandaag koploper in de 2e periode. 3 gespeeld en 3 gewonnen. Echter in Wijnjewoude vonden zij hun Waterloo.
In de het begin van de wedstrijd was duidelijk wat ODV wou. Vandaag 3 punten halen. Het was dan ook een domper dat in de 5e minuut OKVC, na slecht voetbal van ODV, op 0-1 kwam. Lang konden ze daar niet van genieten. 2 minuten later is het Thomas v.d. Lei die wordt vrijgespeeld. Alleen voor de keper faalt hij niet, 1-1.
De wedstrijd was niet van al te hoge kwaliteit. Mede veroorzaakt door de zeer straffe wind, dwars over het veld. OKVC krijgt nog de kans op 1-2, maar het is onze doelman die voortreffelijk red. Thomas krijgt de kans op 2-1 , maar de doelman van OKVC wil hier niet aan meewerken. In de minuut 38 is het toch ODV dat op 2-1 komt. Een vrije trap wordt ingekopt en door Simon over de doellijn gewerkt. Bij OKVC dachten ze nog aan buitenspel maar de scheidsrechter wil daar niets van weten.
Na de thee een heel andere wedstrijd. Kon OKVC in de 1e helft nog meekomen. In de 2e helft was daar geen sprake meer van. De keeper van ODV moest 1 keer nog optreden maar verder was het ODV wat de klok sloeg. Het enige wat ontbrak was het feit dat ODV vergat zichzelf te belonen. Tot aan de 70 st minuut. David wordt op links vrij gespeeld. Hij gaat de 16 binnen en waar velen een voorzet verwachten maakte hij het in de korte hoek mooi af en zet de eindstand van 3-1 op het bord.