Van het Dorpssteunpunt

Houdt u van film, theater en cultuur dan willen wij u een suggestie doen: Bij de Lawei kunt u naar de film en lunchen in theater café Hopper voor €17,50, alleen naar de film kan ook natuurlijk. De voorstellingen zijn om 10.30 uur en 15.00 uur.

Stichting Vier het Leven
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuis gebracht.
Vier het leven inspireert en brengt mensen samen. Wij zorgen ervoor dat ouderen mee blijven doen en onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij door samen te genieten van een middag of avond uit. Omdat wij onze activiteiten zo betaalbaar mogelijk willen houden, betalen de deelnemers slechts een deel van de werkelijke kosten. Voor o.a. de organisatie- en coördinatiekosten zijn wij afhankelijk van donaties. Als u meer wilt weten, kijkt u dan op de site: www.4hetleven.nl.
Heeft u over bovenstaande nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Verder kunnen wij u ook helpen met kortdurende klusjes. Denk hierbij aan klusjes zoals, hulp bij vervoer, boodschappen halen, een tuintje tijdelijk onderhouden en dergelijke.
Om de veertien dagen, in de even weken, hebben we zitting in de Swingel van 10.00-12.00 uur. U bent van harte welkom ook voor een praatje en een kopje koffie of thee. U kunt ons ook bellen op 06 12548683.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *