De Swingel in actie

5 april: Rwanda, 25 jaar na de genocide
Rwanda is een bijzonder mooi land met schoonheden en uitdagingen. Graag nemen Geert van der Veen en de Rwandese pastor Edward u mee naar Rwandese sferen. Met beelden, vragen en informatie zoomen we in op de invloed van de genocide op de bevolking in 1994, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verschillende sectoren en de invloed van projecten van buitenlanders op het land. Laat u verrassen en kom naar deze intieme en informatieve avond in de Swingel.

Geert van der Veen is inwoner van Wijnjewoude op de Loksleane. Hij heeft van 2007-2012 met tussenpozen gewoond en gewerkt in Rwanda via VSO en met studentengroepen van het Friesland College. Pastor Edward is een Rwandese vriend van Geert die tot begin juni in Amsterdam studeert. Hij is een makkelijke en amicale prater en kan enthousiast over zijn land vertellen. Graag zien we u op vrijdag 5 april om 20.00 in de Swingel.

Biljartcompetitie
Eenmaal per maand op een vrijdagavond vrouwenbiljart- of mannenbiljart-competitie! Lijkt jou dat nou ook zo leuk? Graag inventariseren we of hier interesse voor is. Bij voldoende aanmeldingen schaffen we een biljart aan in de Swingel. Het is geen probleem als je nog nooit hebt gebiljart, wij zorgen dat ervaren biljarters uit het dorp ons de kneepjes van het vak leren en maken er gewoon gezellige avonden van in de Taveerne van de Swingel. Heb je interesse, laat het ons weten via de mail: swingelactiviteiten@gmail.com.

Tafeltenniscompetitie
Naast interesse in biljartcompetitie begrepen we dat er ook animo is voor tafeltenniscompetitie. Ook hiervoor inventariseren we graag of er voldoende animo is om een tafel aan te schaffen. Zou jij het leuk vinden om eenmaal per maand op een avond te tafeltennissen in competitieverband met mannen of vrouwen? Plezier in het spel en gezelligheid staan hoger in het vaandel dan het moeten presteren.
Heb je interesse laat het ons weten via de mail: swingelactiviteiten@gmail.com.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *