Kom Erbij vol plannen het voorjaar in

Jong en ouder samen
Woensdag 13 maart van 10.30 tot 11.30 uur komen de groep zessers van It Twaspan en Votum Nostrum naar De Swingel om spelletjes te spelen met onze koffieochtend gasten. Maar ook iedereen die nog nooit achter de Kom Erbij-schermen heeft gekeken is welkom. Om een idee te hebben wie van de vaste gasten en andere dorpsgenoten het leuk vinden om dit mee te maken op deze extra ochtend, het dringende verzoek om je even op te geven. Er van uitgaande dat je thuis koffie hebt gedronken, zijn wij er dan met een frisje en een hapje en nootje. Er zijn dit keer geen kosten aan verbonden. Dus, lieve mensen, bel even met Lydia (06 37552518) of Alie (0516 481307)! Het wordt een gezellig uurtje waarin ouderen en jongeren elkaar uitdagen met sjoelen, Rummikub, kwartetten, Triominos, Scrable of…..

Koffieochtend op 18 maart, héél jong en ouder samen
Vandaag komen de peuters rond 10.30 uur nog meer leven in de brouwerij brengen dan er al is. Zij nemen misschien blokken mee, in het kader van: wie maakt de hoogste toren, of ballonnen om naar elkaar toe te “gooien”, of misschien een kleine sjoelbak? Zeker weten dat we lol gaan beleven.

Vooruitblik
Voor 15 april hebben we een gelegenheidstrio gestrikt, te weten drie mannelijke muzikanten die onze koffieochtend opfleuren met een vrolijke noot. Op 20 mei drinken we koffie in een prachtige tuin. En op 17 juni komt Geerte Kwant van Sport in Opsterland samen met een fysiotherapeute. Op het programma staat onder andere een bewegingssessie: Fit de zomer in. Op 15 juli tenslotte, gaan we fietsen.

Wynjewâld Fair rond De Swingel op Koningsdag, 27 april vanaf 15.00 uur.

Laten we met zijn allen een oranje strik in doen, een oranje hoed op.

Laten we met zijn allen laten zien wat we kunnen.

Laten we met zijn allen onze hobby tentoonstellen.

Laten we met zijn allen taart eten.

Laten we met zijn allen vrolijk zijn.

Laten we met zijn allen oranje doen.

Misschien heb je kwartels die net uit het ei komen of vouw je elke dag 30 kraanvogels of kun je een ketting uit hout zagen, of bouw je kastelen van lego, of misschien heb je een kip die graag geknuffeld wordt? Laat het zien!
Bel wel even met de organisatie, dan krijg je een kraam of misschien mag je op het podium. (06 37552518 of 0516 481307)

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *