Mooie prestaties van Longa

De eerste reeks plaatsingswedstrijden zit erop en ondertussen word er al hard getraind voor de 2e plaatsingswedstrijden. Alle turnsters zijn nog in de race om het Fries Kampioenschap te halen. Medailles werden gewonnen door:

  • Goud: Rixt Heida (pupil 1 D3), Hélène Oosterhof (jeugd 1 D4), Chantal Spoelstra (junior H) enTineke Kamminga (junior F)
  • Zilver: Esmee Balm (pupil 1 D2), Hieke Zandstra (jeugd G) en Nynke Boonstra (senior G)
  • Brons: Lotte Nieveen (pupil 2 D2)

Bij de acro dames werd brons gewonnen door E junior trio Indy Dijkstra, Merith Stoker en Djoeke vd Bos. Helaas waren de punten net niet genoeg voor doorstroming naar het Fries Kampioenschap waardoor ze reserve staan, net zoals E senior trio Anouk vd Heide, Berber Akker en Grytsje Atsma. Tijdens de oefenwedstrijd liet dit trio zien dat ze er zeker thuis horen door daar het goud te veroveren maar helaas waren er teveel kleine foutjes tijdens de plaatsingswedstrijden. D senior trio Manon de Haan, Nynke Boonstra en Marrit Post behaalden zilver tijdens de oefenwedstrijd, maar konden wegens blessure niet aan de tweede wedstrijd meedoen.

En dan nog een heel ander nieuwtje: Longa kreeg van de Van Tyens Fundatie Beetsterzwaag een bedrag van € 5.600 voor de aanschaf van onder meer een minitrampoline, een balkverbreder een landingsmat en een lange mat. Echt super! 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *