Nieuws van het dorpsfeest

Het voorjaar komt eraan, iedereen wordt weer wakker uit z’n winterslaap maar ondertussen zit het bestuur van het dorpsfeest zeker niet stil. De vorige keer hebben we het al even aangestipt, maar het dorpsfeest zoekt het hogerop: de hoofdprijs van de BINGO is dit jaar dus een ballonvaart voor twee personen!!! Als het weer ons gunstig gezind is, dan zal de ballon met de winnaars zaterdagavond vanaf het feestterrein opstijgen.

Wil je graag meevaren en heb je geen zin om af te wachten of je wel de hoofdprijs wint, dan kan dat natuurlijk ook… hoe meer zielen hoe meer vreugd en hoe meer ballonnen in de lucht hoe beter! Airemotion Ballonvaarten heeft speciaal voor het dorpsfeest een actietarief van € 135,- (normaal is dit € 149,-)!! Opgeven kan tot 1 juni via dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com.

Verder zijn vanaf nu de lijnen voor al jullie creatieve en ludieke uitspattingen tijdens de playbackshow weer geopend. Opgeven kan via dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com. Wees er snel bij want vol=vol en vorig jaar ging het razendsnel met de opgaves…wat we natuurlijk superleuk vinden!!!

Als laatste nog een verzoek van organisatorische aard. Een paar weken voor het dorpsfeest brengen we als vanouds de programmaboekjes naar de contactpersonen van elke buurt. Voor het up-to-date houden van onze gegevens zouden we het erg op prijs stellen, als jullie ons even kunnen informeren als er wijzigingen in de contactpersonen zijn. Dat voorkomt verrassingen! Alvast bedankt voor de medewerking!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *