NLBoult

Zaterdagochtend waren ze er al vroeg, de vrijwilligers die in het kader van NLDoet verlichting gingen aanleggen bij de jeu de boules baan. De actie was een initiatief van Plaatselijk Belang en de belangstelling was zo groot dat de klus in een paar uurtjes was geklaard: Een paal met LED-verlichting plaatsen, een sleuf graven naar de ODV kantine, dicht gooien, inzaaien, aanharken, opnieuw een sleuf graven, kabel erin leggen, weer dicht gooien, inzaaien en glad harken. Een mooi initiatief en de Wynjeboulers kunnen nu ook na zonsondergang de ballen laten rollen!

 

Aan de andere kant van het ODV-terrein was traditiegetrouw ook de buurtvereniging van de Russchenreed druk met NLDoet. Dit keer werden er kleine voetbaldoeltjes geplaatst op het speelterrein. Ook het zand van de zandbak werd ververst en alles weer mooi proper gemaakt, klaar voor de zomer! Te gelijker tijd werd ook de kerstversiering ter hand genomen. Regeren is vooruitzien! Hartstikke NLGoed!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *