NLToert

Opnieuw een fantastische middag voor de inwoners van Wijnjewoude e.o. met al een flink aantal jaartjes op de teller. Zo’n 55 ouderen en ruim 25 – iets jongere – vrijwillige chauffeurs trotseerden vrijdagmiddag de harde wind om een autotochtje door Opsterland te maken. De passagiers mochten zelf aangeven waar de reis naar toe ging en de chauffeurs volgden gewillig.

Deze activiteit wordt in het kader van NLDoet jaarlijks georganiseerd door de stichting SWAL uit Ureterp. Om 15.00 uur was het verzamelen in de Swingel, waar de advocaat zich al ongeduldig in het glas had teruggetrokken, klaar om opgelepeld te worden.

Eerst was er koffie met koek. Daarna een hapje, een lekker drankje en het reeds genoemde gele goedje met het witte mutsje.
Namens SWAL sprak mevrouw Monderman de aanwezigen toe en droeg een gedicht voor over de vele, vele kanten van moeder de vrouw. Een poëtisch intermezzo dat vooral door de aanwezige dames met instemming én herkenning werd aangehoord.
Een middag om – met dank aan alle betrokken vrijwilligers – met veel plezier op terug te kijken.
Geniet van de foto’s:

Deel dit bericht

1 reactie

  1. het was weer erg gezellig en in ons groepje zeer geslaagd!
    en als het kan, doe ik volgend jaar weer mee.
    tjuus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *