Ruststand 0-1
Eindstand 0-2

Doelpunten Joop 2 x.

Vandaag op bezoek in Roden bij ONR.
Op een slecht, zeer hobbelig, veld wordt om 15.00 uur afgetrapt. De wedstrijd kabbelt zich rustig voort, waarbij ONR iet meer balbezit heeft. Echte kansen, voor beide zijde, zijn er niet. In de 25 minuut krijgt ONR een corner. Deze wordt afgeslagen en de bal komt midden eigen helft terecht bij Frank. Deze begint een solo een loopt de gehele verdediging van ONR eruit. Aangekomen in het doelgebied legt hij de bal keurig in de voeten van de goed meegelopen Joop. Deze weet hier wel raad mee en tikt de 0-1 binnen.
Enkele minuten later een hachelijke situstatie voor het doel van ODV. Uit een corner, blijkbaar heeft ODV moeite met spelhervattingen van de tegenpartij, wordt doelman Niels gepasseerd. Het zijn echter zijn collega’s die de bal van de doellijn halen.

Na de thee een beetje eenzelfde beeld. ONR wat meer balbezit, krijgt ook wel kansjes, maar gelukkig voor ODV staat het versier van de voorwaartsen niet op scherp. Ballen gaan over of naast.
Ook krijgt keeper Niels voor de 2e maal hulp op de lijn. Weer wordt een bal door de verdediging van de lijn gehaald.
Ook ODV krijgt kansen. Grootste kans krijgt Thomas. Alleen voor de keeper probeert hij de bal in de korte hoek te schieten. Goed keepers werk voorkomt het. Wellicht was het beter geweest om de bal voor te geven aan de geheel vrijstaande Joop. In de 74 minuut is het toch raak. ODV krijgt een vrije trap net buiten de zestien. Het is Joop die de bal bekeken in de rechterbovenhoek deponeert. 0-2.
ODV had op 0-3 kunnen komen ware het niet dat de doelman van ONR met een paar schitterende reddingen dit voorkwam.
Al met al weer een prachtige teamprestatie.