Verslag ODV 1- Haulerwijk 1

Wedstrijdsponsor: Bouwebedrijf H.J. Talsma & Zn. Drachten/ Beetsterzwaag
Rust en eindstand 0 – 0

Op bezoek onze overburen uit Haulerwijk. Op 10 november daar gespeeld en toen gingen de 3 punten, meer dan verdiend, mee terug naar Wijnjewoude. Uitslag toen 2-4.
Om 14.30 werd er onder slechte weersomstandigheden afgetrapt. Harde wind en regen. Vanaf het beging was het duidelijk wat Haulerwijk dit keer wou: niet verliezen. In een soort handbal opstelling werd ODV opgevangen. ODV was de betere voetballende ploeg maar echte kansen waren in de 1e helft schaars. Op aangeven van Thomas kreeg Joop een kans maar zijn poging ging naast. Door een misverstand in de verdediging van ODV kreeg ook Haulerwijk een kans maar ook die werd niet benut.
Na de thee eenzelfde beeld. Een beter spelend ODV maar er kon in de bres van Haulerwijk geen gat worden geslagen. Robin Kiers was nog het dichts bij een doelpunt. Een goed genomen vrije trap werd door de keeper van Haulerwijk onder de lat weg getikt. ODV Bleef drukken maar moest oppassen voor een counter. Kwam Haulerwijk in de buurt van de goal dan stond daar altijd nog Niels v.d. Meer, onze betrouwbare doelman.
Door dit en de andere resultaten blijft ODV op keurige 3e plaats staan. Zaterdag gaan we op bezoek bij ONR (Roden), aanvang 15.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *