3 Provinciën Wandeltocht

Verkennen van gebied ten zuiden van Bakkeveen

De 3 Provinciën Wandeltocht speelt zich af in het hart van Noord-Nederland. Het gebied rond het punt waar de grenzen van de provincies Friesland, Groningen en Drenthe bij elkaar komen. Elk jaar worden de routes in een andere richting uitgezet.

Zaterdag 11 mei wordt het de 11e aflevering. Je zult dit jaar kunnen genieten van de prachtige, natuurlijke omgeving van het gebied ten zuiden van Bakkeveen. Er zijn verrassende routes uitgezet, deze voeren je voor een deel door gebieden die anders niet toegankelijk zijn. De routes gaan onder meer via Waskemeer, Haule en Haulerwijk. Je loopt dwars door kleurrijke weilanden, over landwegen en door bossen. Als de toestand van de terreinen het toelaat is er weinig asfalt onderweg.  Kortom, bijzonder afwisselende routes door een uniek landschap.  Met routes van 5 tot 40 kilometer is er voor iedereen een geschikte afstand.

Inschrijven doe je via www.3wandel.nl .  Kosten bedragen € 5,– pp bij voorinschrijving (en € 6,– ter plekke). De opbrengst is dit jaar bestemd voor het goede doel: Stichting Vier het Leven, regio Noord.

Voor-inschrijvers mogen eerder starten dan mensen die zich ter plekke nog inschrijven. Bij redelijk wandelweer worden ca 2000 wandelaars verwacht. Je kunt meedoen als vriendengroep, sportclub, familie of bedrijfsteam, maar natuurlijk ook individueel. Onderweg genieten en even bijpraten, terwijl je gezond bezig bent. Start en finish is bij Dúndelle in Bakkeveen.

Meer info en inschrijven: www.3wandel.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *