5 april in De Swingel: Rwanda, 25 jaar na de genocide

Rwanda is een bijzonder mooi land met schoonheden en uitdagingen. Graag nemen Geert van der Veen en de Rwandese pastor Edward u mee naar Rwandese sferen. Met beelden, vragen en informatie zoomen we in op de invloed van de genocide op de bevolking (1994), de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verschillende sectoren en de invloed van projecten van buitenlanders op het land.

Laat u verrassen en kom naar deze intieme en informatieve avond in De Swingel.

Geert van der Veen is inwoner van Wijnjewoude op de Loksleane. Hij heeft van 2007-2012 met tussenpozen gewoond en gewerkt in Rwanda via VSO en met studentengroepen van het Friesland College. Pastor Edward is een Rwandese vriend van Geert die tot begin juni in Amsterdam studeert. Hij is een makkelijke en amicale prater en kan enthousiast over zijn land vertellen.

 

Graag zien we u tegemoet op vrijdag 5 april om 20.00 in De Swingel.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *