Berichten van de VVV

Gezellige avond VVV
Op 16 maart was er een gezellige avond voor leden van VVV Wijnjewoude in de Swingel. Duo Adyrf, Andrea Joostema en Lieuwe van der Meer, verzorgden deze avond het programma met een cabaretvoorstelling ‘Sa is’t mar krekt’. Het programma bestond uit liedjes en sketches die gingen over het leven, soms met een knipoog naar het verleden. Na afloop van het programma was er nog muziek van Adyrf en kon iedereen even gezellig nakletsen onder het genot van een borreltje of iets anders.

Ledenvergadering VVV
De ledenvergadering was op 4 maart in café Van der Wey. De opkomst was gering maar het was wel erg gezellig. Impe Stoker had aangegeven om te stoppen met de VVV. Jammer, want Impe was altijd aanwezig bij het klaarmaken van de rommelmarkten maar ook bij de andere activiteiten. Impe: heel erg bedankt voor je inzet. Gelukkig is er weer versterking bij gekomen. Jan de Haan: welkom bij de VVV.

Rommelmarkten
De eerste rommelmarkt van dit seizoen was op woensdag 3 april. Hierbij een overzicht van de eerstvolgende rommelmarkten:
1 mei van 14.00 – 18.00 uur
5 juni van 14.00 – 18.00 uur
19 juni van 17.00 – 21.00 uur (extra avondrommelmarkt)
Een iedereen die wat wil verkopen is welkom op de rommelmarkt. Maar ook kun je op de rommelmarkt staan met zelfgemaakte creatieve spullen. De kosten per staanplaats bedragen € 4,- Reserveren is niet nodig.

Avondfiets4daagse
Ook dit jaar zet VVV Wijnjewoude weer vier prachtige routes uit voor de avondfiets4daagse. Zet de data alvast op de kalender want deze prachtige fietsroutes met een gezellige nazit in restaurant De Stripe mag u niet missen.
Data: dinsdag t/m vrijdag van 9 t/m 12 juli 2019. Nadere informatie over starttijden volgt.

Deel dit bericht

2 reacties

    • Iedereen krijgt bij de start een route op papier. Dus niet via GPS.
      Kosten: Startgeld volwassenen €7,50 en t/m 12 jaar € 3,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *