New balls please

De vogeltjes zingen hun hoogste lied. De zon klimt elke dag een beetje hoger aan de hemel. Het wordt langzamerhand weer warmer.Kortom: we hebben regelmatig prima omstandigheden om een partijtje te tennissen.

De tennisbanen zijn klaargemaakt voor het nieuwe seizoen. We kunnen los! We hebben op de dinsdagavond onze tennislessen, op de vrijdagavond de toss-avond, en we spelen competitie met twee teams: een gemengd team en een herenteam.
Op 14 april verwelkomen we graag iedereen die op het openingstoernooi een balletje wil slaan. Op 15 juni organiseren we voor de jeugdleden het pannenkoektoernooi en ons midzomernachttennis is op zaterdag 15 juni.
Op dit moment hebben we iets meer dan vijftig leden; eigenlijk wel wat weinig voor de grootte van ons dorp en buitengebied. We nodigen daarom ook iedereen uit eens een kijkje te nemen bij de banen. Wil je eens proberen, ga gerust een keertje met een van onze leden een balletje slaan. Als dat naar meer smaakt, kijk eens bij de lessen op de dinsdagavond. Je kunt gratis twee proeflessen doen, onder leiding van onze trainer Tom Vink.
Ben je een nieuwkomer in ons dorp, of loop je toch al een tijdje rond met de gedachten om lid te worden: aanmelden kan bij Diny Bouma (06 33180272) of Anne Muller (0516 481351).

 

Tennisvereniging Weningewalde begroet u graag op de tennisbanen bij het ODV-terrein.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *