Nieuwe shirts voor Oerterper Badmintonners

Op 2 april zijn de leden van badmintonvereniging Oerterp geheel in het nieuw gestoken. Zowel de jeugd als de senioren kregen een nieuwe frisse look en nieuwe shirtsponsors: Klaver Bouwbedrijf Ureterp en YellowCom Medical Supplies & Communications uit Wijnjewoude die daarmee bijdragen aan een professionele uitstraling van de club. De shirts zijn geleverd door Voetbal100% uit Drachten.

Wil je ook spelen in zo’n mooie outfit? Kom dan eens kijken bij badmintonvereniging Oerterp. Onze vereniging richt zich op inwoners van Ureterp en omstreken en we zien óók jou graag bij ons aansluiten. Badmintonvereniging Oerterp is er voor iedereen: voor beginner en gevorderde van 8 tot 80 (of ouder).

 

 

Nog nooit een badmintonracket in je handen gehad? Geen probleem. Bij ons kun je eerst twee keer proberen of badminton iets voor je is. Rackets hebben wij op de club. Dus niet meteen naar de winkel rennen voor een racket, maar gewoon even bij ons lenen.
Badminton speel je als enkel- of dubbelspel. Het is een snelle sport die behendigheid vereist, maar dat leer je snel genoeg onder leiding van onze deskundige trainer. Aan het eind van een training heb je echt het gevoel dat je wat hebt gedaan. Mooie bijkomstigheid is dat je bij badminton veel spiergroepen traint en ook flink aan je conditie kunt werken.
Meer weten over badmintonvereniging Oerterp? Stuur dan een mailtje naar info@bvoerterp.nl of bel Yvonne Hoppener 06 43085431. Of kijk op onze website: www.bvoerterp.nl. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend langskomen om een keer mee te spelen.

Wij trainen op:
jeugd dinsdagavond 19:00 – 20:00 training in groepsverband
volwassenen dinsdagavond 20:00 – 21:30 met uitloop naar 22:00 uur
volwassenen donderdagochtend 9:30 – 11:00


Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *