2-0 Joop Welfing (3e ster totaal 75 doelpunten voor ODV 1)
3-0 Niels Hylkema (1e ster totaal 25 doelpunten voor ODV 1)
4-0 Simon Rozema
5-0 Robin Roffel

Vandaag op bezoek De Lauwers uit Warfstermolen.
Het 1e half uur kabbelt de wedstrijd wat voort. De Lauwers leunt wat op zijn verdediging en loert op zijn kansjes. Ballen worden vrij snel naar voren gespeeld. Het 1e kansje is voor De Lauwers. Het schot gaat niet ver naast. Ook Frank Tuinstra onderneemt een poging maar ook deze passeert de verkeerde kant van de paal. Beste kans krijgt Auke Linstra. Echter zijn pegel wordt de doelman gestopt. Niels Hylkema mag het uit een vrije trap proberen, echter ook deze poging slaagt niet. Kees Posthumus lijkt de 1-0 te scoren, echter de bal belandt op de deklat. Toch is het diezelfde Kees die in de 30e minuut de 1-0 laat aantekenen. Net over de middellijn krijgt hij de bal en kan, ongehinderd, oprukken naar rand 16. Zijn uithaal is de keeper van De Lauwers te machtig. Even later gaat Frank Tuinstra goed door op rechts echter zijn voorzet wordt niet goed op waarde ingeschat. Dan volgt toch doelpunt nr. 2. Het is Auke die wordt aangespeeld en direct de bal doorspeelt op David. Diens voorzet wordt door Joop op prachtige wijze omgezet in een doelpunt.
Na de thee een beter ODV. De Lauwers loopt achter de feiten aan. Het is echter pas in de 73e minuut dat de 3-0 op het scorebord komt. Niels Hylkema speelt Joop in en krijg de bal perfect terug en scoort. Met nog zo’n 10 minuten gaan krijgt ODV een corner op links. Het is Simon Rozema die hieruit, koppend, de 4-0 maakt. Nog is de koek niet op. 1 minuut later is Robin Roffel die de zestien binnengaat en met een bekeken stift de 5-0 laat aantekenen.
Na de uitslagen van vandaag is dit de stand bovenin:

1 Helpman 18 gespeeld 47 punten
2 Velocitas 18 gespeeld 43 punten
3 ODV 18 gespeeld 40 punten
4 Leo 18 gespeeld 31 punten

De competitie staat nu 2 weken stil. Op 4 mei is het eerstvolgende competitie treffen. We spelen dan uit bij Leo (Leens Groningen). Aanvang 14.30.
Op donderdag 18 april oefen we thuis tegen Harkema Opeinde, aanvang van deze wedstrijd is 19.30.