Roefeldag

Dit jaar is de Roefeldag op donderdagmorgen 16 mei. Roefeldag komt van het Belgische woord ‘roefelen’ dat ‘snuffelen’ of ‘ontdekken’ betekent. Elk jaar kunnen leerlingen van groep 8 op Roefeldag een kijkje nemen in de wereld van volwassenen. Een mooie gelegenheid om organisaties en bedrijven in hun buurt te leren kennen en te beleven wat men nou zoal de hele dag doet.
Heel veel bedrijven in de omgeving werken mee aan deze dag, maar we zijn altijd op zoek naar nog meer voor de jeugd interessante belevingen op het gebied van beroepen.
Heb jij zo’n bedrijf en heb je zin en tijd om deze morgen twee keer anderhalf uur de deuren open te zetten voor een groepje van twee jongens of meisjes, laat het dan weten. Zij verdienen een kijkje bij jou achter de schermen.

Aanmelden kan bij Lydia Huisman (06 37552518) en Joke Jakobs (06 38897792) of via roefelenwijnjewoude@gmail.com.

Om je een indruk van een Roefeldag te geven, kun je het filmpje van de Roefeldag van 2017 bekijken:

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *