RWF1- ODV1 eindigt in gelijkspel

Ruststand 2-1
Eindstand 2-2

Wat is het toch met wedstrijden van ODV tegen RWF. Denk voer voor psychiater, psycholoog of moeten we maar met z’n allen bij Ted Troost (Haptonoom) op bezoek. ODV speelt nooit de beste wedstrijden tegen hun.
Zo ook vandaag de 1e helft. Op een voortreffelijk bespeelbaar hoofdveld is het RWF wat beter uit de start blokken komt. Hebben het betere van het spel en komen dan ook terecht op 1-0. Naast RWF heeft ODV een ander probleem: vrije trappen en corners. Zoals ook dit doelpunt weer valt is eigenlijk te gek voor woorden. Op de penaltystip staan er twee van RWF volledig vrij en een daarvan kopt de 1-0 binnen.
Even later wordt het bijna 2-0. Of het nou bedoeld was of niet maar een bal vanaf dik 30 meter gaat richting doel ODV. Niels verkijkt zich er bijna op maar kan de bal net over tikken.
Dan krijgt ODV wat meer grip op het spel. Is het eerst Kees die op een prachtige steekbal van Niels bijna de 1-1 kan binnetikken (goeie redding keeper) even later is het toch raak. Niels neemt een vrije trap het is Simon die de 1-1 binnen knikt. In de 30 st minuut is het keeper Niels die wederom een goeie redding heeft. 1 op 1 weet hij de spits van RWF van scoren af te houden. Toch komt RWF op 2-1. Knoeiwerk op het middenveld leidt dit in.
ODV krijgt voor de pauze nog een klein kansje op de gelijkmaker. Het schot van Auke gaat helaas over.
Grootste kans op een doelpunt krijgt echter RWF. Weer slecht verdedigen bij een vrije trap zorgt ervoor dat er weer vrij kan worden ingekopt. Ditmaal is het de lat die redding brengt.
Na de thee een beter ODV. Heeft het betere van het spel en ook wat meer balbezit. In de 58 minuut komt de terechte gelijkmaker op het bord. Het is Auke die de zestien binnen gaat en daar uithaalt. Zijn schot wordt nog geblokt maar komt voor de voeten van David. Die omspeelt 2 verdedigers van RWF en haalt verwoestend uit.
ODV krijgt meer kansen op de 2-3. Het is Frank die een bal breed legt op Thomas, echter zijn schot wordt door de keeper gestopt. Uit een corner krijgt Frank een vrije kop kans. De beland echter precies in de handen van de keeper.

Over de gehele wedstrijd bekeken is een gelijkspel terecht. Als je bedenkt dat je 2 keer van een achterstand terugkomt toch weer een goeie teamprestatie.

Volgende week spelen we thuis tegen de Lauwers, aanvang 14.30 uur.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *