3 Provinciën Fiets-3-daagse

Beleef de 3 Provinciën per fiets van wo 26 t/m vr 28 juni 2019

In 2019 wordt de 6e aflevering gehouden van de 3 Provinciën fiets-3-daagse.  Voor het luttele bedrag van € 6,– (bij voorinschrijving) ontdek je in 3 dagen mooie plekjes en routes van 3Provinciënland, het gebied in een grote cirkel rond het punt waar de grenzen van de provincies Friesland, Groningen en Drenthe samenkomen.

Elke dag vertrek je vanuit Bakkeveen en wordt je een gevarieerde route aangeboden. Je zult verbaasd zijn over de verschillende landschappen die je aantreft. In elke provincie heb je bovendien de mogelijkheid uitleg te krijgen bij een markant gebouw, de geschiedenis van een gebied of de werking van een bedrijf.

Je kunt kiezen uit 3 afstanden: 30, 40 en 60 km.  En dit alles voor maar € 6,– , na 1 juni bedragen de kosten € 7,50. Ook is het mogelijk je voor 1 of 2 dagen in te schrijven, alle informatie vind je op  fiets.3beleef.nl . Alle routes zijn bepijld: je kunt nu nog meer van de omgeving genieten. Start en finish zijn bij zwembad Dúndelle in Bakkeveen.

De organisatie van de fietstocht is in handen van de vrijwilligers van TIP – 3Provinciënland, vroeger het VVV-kantoor, te Bakkeveen. Vorig najaar zijn de routes al verkend door 6 personen en afgelopen maand zijn de puntjes op de “i” gezet. “We kennen de omgeving erg goed en hebben goede contacten. We hebben er plezier in je 3 dagen te laten genieten van de afwisselende omgeving”, aldus één van hen. TIP is bereikbaar via email tip@bakkeveen.nl en eventueel telefonisch gedurende de openingstijden van de kiosk: 0516-541066

Data in 2019: woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 juni. Meer informatie en inschrijven: fiets.3beleef.nl 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *