Wedstrijdverslag FC Leo 1 – ODV 1

Rust en eindstand 1-1
Vandaag op bezoek in Leens voor de wedstrijd FC Leo tegen ODV 1.
Een beetje een teleurstellende uitslag voor ODV. Over de gehele wedstrijd bekeken had er wel meer ingezeten.
ODV begon slecht aan de wedstrijd. Het was al in de 3e minuut dat Leo slecht uitverdedigen bijna afstrafte met een doelpunt. Gelukkig voor ODV ging de bal, via Niels vd Meer, naast.
In de 13 e minuut komt de echte eerste kans voor ODV. Het is Auke die vanaf links naar binnen gaat en daar hard uithaalt. Helaas voor ons stond de doelman op de juiste plaats. De wedstrijd blijft heen en weer gaan, waarbij Leo veelvoudig probeert gebruik te maken van de vrij snelle buitenspelers. Vaak worde de lage bal gehanteerd.
In de 35e minuut gaat het mis bij het uitverdedigen van ODV. De bal komt, via via, bij Frank Veenwijk van Leo terecht en op een wat vreemde en rare manier verdwijnt de bal achter keeper Niels.
Heel lang kan Leo hier niet van genieten. Nog voor de rust komt ODV op, terechte, gelijke hoogte. Door goed doorgaan van Frank op de aangespeelde keeper van Leo komt de bal bij Joop. Uit een niet al te gemakkelijke positie weet hij tocht de 1-1 aan te tekenen. Vlak voor de pauze kan, moet, Joop de 1-2 op het score bord zetten. Echter in kansrijke positie gaat de bal niet in het doel maar ver over de ballenvanger.
Na de pauze gaat de wedstrijd heen en weer. ODV heeft wat meer balbezit, heeft het betere van het spel, krijgt ook kleine kansjes maar kan deze niet omzetten in doelpunten. Thomas krijgt een kans en moet eigenlijk de bal afgeven op de vrijstaande Joop maar schiet zelf over. Een schot van David gaat nog via een speler of keeper tegen de lat en over.
Het blijft echter oppassen voor de snelle counters van Leo.
Al met al een beetje teleurstellende wedstrijd. Maar soms moet je ook een puntje koesteren. Door dit resultaat is ODV voor 99,9 % zeker van de 3e plaats in 4c. Leo kan nog op gelijke hoogte komen maar dan moet ODV de laatste drie wedstrijd verliezen (en dik ook) en moet Leo de laatste drie wedstrijden winnen. Leo moet dan trachten om hun hun doelsaldo van -1 omzetten naar + 42 en ODV mag dan geen enkel doelpunt meer maken.
Omdat de wedstrijd tussen de koploper Helpman en het op de 2e plaats staande Velocitas is gestaakt (op moment van schrijven is de reden van daarvan niet bekend) bij een stand van 2-1 voor Velocitas heeft het geen zin om een actuele stand te geven.
ODV moet nog drie finales spelen. De 1e daarvan is volgende week, 11 mei 2019, om 14.30 thuis tegen Opende 1.

Wist u datje: ODV 1 heeft na 1 december 2018 geen enkele competitiewedstrijd verloren.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *