Kom erbij! vol plannen voor de komende maanden

Op 20 mei drinken we koffie in de tuin van Joop en Margot Witlox aan de Jan Hofswyck 1.
We keken onlangs al even om het hoekje. Wat een geluiden en kleuren en geuren, en dat al in april. Voor de 20ste mei belooft dat dus een enorme bloemenweelde en dierenpracht. Wie graag fietst, we vertrekken 9.30 uur vanaf De Driehoek. En anders, gewoon om 10.00 uur ter plekke. Denkt ook aan carpoolen, of we halen u. Zie onderaan voor contactgegevens.

Vooruitblik
Op 17 juni komt Geerte Kwant van Sport in Opsterland samen met een fysiotherapeute. Op het programma staat onder andere een bewegingssessie: Fit de zomer in.
Bij mooi weer zijn we buiten, in de tuin van Veronica en Anton van de Wolfshaar (WABE)

Op 15 juli gaan we fietsen.

Kaartenmolen
Er komt een tweede kaarten kooppunt, namelijk in De Swingelhal naast onze bank. Dus heb je kaarten die je niet gebruikt? Wij van Kom erbij zijn er blij mee. Voor een klein prijsje zijn de kaartjes dan beschikbaar voor dorpsgenoten om te voorzien van lieve, bemoedigende, vrolijke, grappige woorden voor andere mensen en kinderen in ons midden. Want wat is er leuker dan een kaartje in je brievenbus te krijgen? De opbrengst die gestaag zal groeien, blijft binnenshuis, namelijk in De Swingel.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *