Eindstand 0-3
0-1 Robin Kiers
0-2 Frank Tuinstra
0-3 Auke Linstra
Vandaag op bezoek in Augustinusga. ODV had het in deze wedstrijd zelf niet meer in de hand. Het was geheel afhankelijk van wat er op het veld bij Helpman ging gebeuren.
In de 1e helft was ODV die het betere van het spel had. Echter de kansen die werden geboden werden niet goed afgemaakt. Omdat ook het versier bij ASC niet op scherp stond bleef tot aan de thee de brilstand staan.
Na de thee kwam tot aan de 88 minuut ASC er niet meer aan te pas. ODV was heer en meester. De eerste beloning kwam van de voet van Robin Kiers. Op aangeven van Robin Roffel was schoot hij de terechte 0-1 binnen. 10 Minuten later kreeg Frank het op zij heupen. Een lange rush maakt hij goed af in de lange hoek. 0-2.
Nog was de koek niet op. Weer was het Fran die op rechts goed doorging. Di keer bediende hij Auke op maat 0 -3.
Net voor het einde van de wedstrijd was het Niels vd Meer die zijn keepers kunde nog even liet zien. Tot twee keer toe stond hij in de weg voor een ASC doelpunt.
Gezien de gehele wedstrijd een meer dan verdiende overwinning. Waren over de gehele wedstrijd alle kansen benut was de uitslag veel groter uitgevallen.
Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter is het voor ODV afwachten hoe de wedstrijd bij Helpman is afgelopen. De teleurstelling is dan ook groot als we te horen krijgen dat Leo, tegen alle verwachtingen in, Helpman met 0-2 verslaat.
Door dit resultaat wordt Velocitas kampioen, vanaf deze kant daarvoor onze felicitaties, en komt er toch een beetje abrupt einde aan het seizoen van ODV.
ODV eindigt op, een keurige, 3e plaats maar speelt geen nacompetitie meer.
Ondank de teleurstelling kunnen we terugzien op een prachtig seizoen. Wie van tevoren had gezegd dat we tot aan de laatste dag mee zouden doen om een prijs had vast en zeker de hoon over zich gekregen.
Vanaf deze kant bedanken wij de supporters die ons het hele seizoen hebben gesteund.