ODV 1 – Helpman 1

Wedstrijdsponser: Hotel-restaurant de Stripe.

Rust en eindstand: 1-2

Vandaag op bezoek onze gasten uit Opende. Blijkbaar heeft ODV niets met teams met rode shirts. Werden in de 2 wedstrijden tegen RWF slechts 1 schamel puntje gehaald, tegen Opende is het nog slechter. Dit seizoen 2 keer gespeeld en 2 x verloren. Waar dit aan ligt, Joost mag het weten. Over de wedstrijd van vandaag kunnen we kort zijn. ODV verliest, terecht. Hoogtepunten waren er nauwelijks, of het moet het doelpunt zijn van Joop. Een prachtige diepe bal van Stefan op Frank wordt door laatstgenoemde keurig bij de 1e paal gelegd, waar Joop hem prima binnen schiet. Echter dit is niet de 1-0 maar de 1-1. ODV stond toen al op achterstand. Lang genieten van dit doelpunt en gelijke spel is er niet bij. Enkele minuten later lijdt knoeierij op het middenveld de kans aan Opende om opnieuw op voorsprong te komen. Deze wordt door hun dan ook met beide handen aangegrepen.
Tot aan de rust en einde van de wedstrijd komt er geen verandering meer in deze stand. Tweede helft had een hoogte puntje. Een vlammend schot van Robbin Kiers wordt door de keeper goed verwerkt.
Zo speelt ODV een zeer slechte wedstrijd en lijdt een terechte maar onnodige nederlaag.
Komende dinsdagavond wordt de gestaakte wedstrijd (scheidsrechter in de gestaakte wedstrijd viel uit met een blessure) Velocitas-Helpman uitgespeeld. Er moet nog 1 helft worden gevoetbald. De stand is nu 2-1 en Helpman moet de 2e helft met 10 man verder.
Na deze wedstrijd komen we met een vooruitblik op onze volgende wedstrijd. Zaterdag 18.5 komt op bezoek de huidige koploper, in zoveel totaalstand alswel 3e periode, Helpman.