Dorpsfeest in beeld: Familiedag

Op de zaterdagmiddag van het dorpsfeest waren verschillende standhouders aanwezig op de familiedag. Er waren stands met handwerkproducten (vaderdag!), schoonheidsproducten, houten meubels, vachten, kaarten enz.
Bij Hair&Beauty kon je je haar laten doen, je kon je laten masseren bij RAAKT en oud-Hollandse spellen spelen bij ‘Kom Erbij’.

Plaatselijk Belang was vertegenwoordigd en bij de WEN-stand konden kinderen windmolentjes maken, terwijl hun ouders besparingstips ophaalden. Je kon er ook meedoen aan de wedstrijd: ‘Raad de lengte van de snoertjes in de pot’. Dat was ruim 48 meter. De prijs voor degene die er het dichtst bij zat – een pakketje ledlampen van WABE – ging naar Hedser Drenth.

Hieronder de foto’s, ook van de luchtdoop van bingo-prijswinnaar Jan Kiers die samen met zijn schoondochter om 20.00 uur in een ballon vertrok vanaf het feestterrein.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *