Haal zaterdag de dappere lopers binnen in Bakkeveen

Wijnjewoudster basisschoolleerlingen op Roefeldag bij De Wylde Roas in Bakkeveen

We zijn inmiddels halverwege de avondvierdaagse van Bakkeveen. Dit jaar is de 64e editie! Elk jaar worden ook enkele van de buurdorpen aangedaan: Waskemeer, Wijnjewoude, Siegerswoude, Zevenhuizen. Er doen scholen mee uit ruim 10 dorpen, samen ongeveer 1.000 kinderen en hun begeleiders. Er is keuze uit drie afstanden: 5, 10 en 15 km. Zaterdag, op de laatste avond, zijn er verschillende muziekkorpsen die je verwelkomen.

 

 

En voor het traditionele avondvierdaagse boeketje hoef je niet ver: De Wylde Roas in Bakkeveen heeft verschillende leuke boeketjes in de aanbieding. Om teleurstelling te voorkomen, kan je even bellen om te bestellen: 06 23208525.

Vierdaagse boeketjes van De Wylde Roas

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *