Lisanne Hulder Nederlands Kampioen

Waar een klein dorp groot in kan zijn. Mochten we eerder op deze website al aandacht schenken aan onze kampioenen Bianca Bakker en Arjan Stroetinga, dit weekend is er een nieuwe kampioen bijgekomen.

Lisanne Hulder uit Wijnjewoude is afgelopen weekend in Ahoy te Rotterdam samen met haar partners Inge Speerstra en Xiao Mei Harms Nederlands kampioen Acrogym geworden. Een historische prestatie voor dit combiteam van Acro Academy/WBSF Surhuisterveen.

De kersverse kampioen hebben zich met deze prestatie ruimschoots gekwalificeerd voor het EK 2019 welke van 24 oktober tot 3 november wordt gehouden in Holon, Israël. Wij wensen Lisanne veel succes bij het komende EK en ook Tess Offringa en Myrthe Tognini uit het buurtdorp Bakkeveen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *