Pinksterfeest 316

Van 7 t/m 10 juni 2019 organiseert Pinksterfeest 316 in Wijnjewoude een sprankelend programma voor jong en oud van vrijdagavond tot en met maandagochtend.

Thema 2019: Zie, Ik ben met jou!

Deze woorden gaf Jezus mee aan zijn discipelen toen Hij hen uitzond, de wereld in, om aan alle mensen het goede nieuws van de komst van Christus te vertellen. Wat een bemoediging en kracht gaat uit van deze belofte!

Programma
De overkoepelende stichting Unite in Christ verbindt dit jaar tijdens het Pinksterweekend alle onderdelen met elkaar. De Noordermannen doen de aftrap op vrijdagavond, waarbij tegelijkertijd ook een vrouwenprogramma start. De jongeren en tieners starten met Meet & Greet. Voor de bovenbouw van de basisschool is er een filmavond. Voor de jongere kinderen start het programma op zaterdagochtend. Zondagmiddag vieren zij het Pinksterfeest met elkaar met kindertheater Simon en Zo. Op zondagmiddag presenteren de andere onderdelen van de stichting zich tijdens een breed scala aan verdiepingsmomenten.

Het complete programma vind je hier. De toegang is helemaal gratis, net als de kinderoppas en het parkeren. Bij de samenkomsten voor volwassenen wordt gecollecteerd ter bestrijding van de onkosten.

Vrijwilligers
De hele organisatie wordt gedaan door vrijwilligers. Wil jij hier je talenten inzetten? Dat kan voor een paar uur of een paar dagen of het hele jaar door.
Meld je aan op de website https://www.pinksterfeest316.nl/meewerken.

Kamperen
Kom je meerdere dagen op Pinksterfeest316 en ben je op zoek naar een slaapplek? Op het Pinksterfeestterrein kun je ook kamperen. Opgeven kan via de website: https://www.pinksterfeest316.nl/kamperen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *