Na de zomer: biljarten in de Swingel

Er is voldoende animo om te gaan biljarten in de Swingel. Inmiddels staat er een professionele tafel. Daarom starten we in september met biljartavonden.

Elke eerste vrijdagavond van de maand is het voortaan vrouwenbiljart en elke tweede vrijdagavond van de maand mannenbiljart. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Kom langs en probeer het samen met ons uit. Het is geen probleem als je nog nooit hebt gebiljart. We nodigen een ervaren biljarter uit om ons de kneepjes van het vak te leren en maken er gewoon gezellige avonden van in de Taveerne van de Swingel.

Na het succes van de voetbalvrouwen beginnen we op vrijdag 6 september met het vrouwenbiljart. Op vrijdag 13 september volgen op gepaste afstand de mannen. Aanvang 20.00 uur. Kom langs, proef de sfeer, laat je verrassen! Opgave is niet nodig.

Ook andere initiatieven tot gebruik van het biljart zijn welkom!
Heb je vragen of ideeën mail ons: swingelactiviteiten@gmail.com

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *