Volop zomer bij Kom Erbij

Fit de zomer in
Al vroeg zijn we op deze prachtige maandagochtend de 17de juni bezig om voldoende zithoekjes te creëren en de lekkernij vast klaar te zetten. Hierbij even een tip: eierkoek met aardbeien, gewoonweg delicieus! Na een half uurtje stroomt de tuin van Veronica en Anton vol en moesten de eetkamerstoelen zelfs naar buiten. Na de koffie gaan we onder leiding van fysiotherapeute Kirsten Wagena van fitaal Wijnjewoude in de weer met de stapladder, de ballen en de elastieken. Iedereen doet mee naar eigen kunnen en we lassen een kleine pauze in voor een frisje en een hapje. Het was natuurlijk weer mede dankzij de tomeloze inzet van de cateringdames een zonovergoten fijn samenzijn.

Fietstocht met Frans Pool op 15 juli
We stappen om 9 uur op de fiets. Startpunt is gebouw De Driehoek, ons koffiedrinkdoel camping De Ikeleane van familie Kiers en Frans bepaalt de route.
Heb je geen zin in fietsen, die zijn er meer! Er zijn genoeg lieve mensen die hun auto beschikbaar stellen. Kom naar de Driehoek en we regelen vervoer naar de koffie bij familie Kiers.
Geen fietsweer? Dan geven we het in augustus nog een kans. Zelfde plaats en tijd!
De 15de juli zorgen we dan dat de spellen klaar staan in De Swingel. Is het de 15 juli prachtig fietsweer, dan is er 19 augustus eindelijk weer eens een spelletjesochtend.

Kleipoppetjes af te halen
Weten jullie het nog? Jullie meneer, mevrouw, hond, kat, broer, zus en vriend van echte klei, gemaakt op Koningsdag. Ze zijn hard geworden en je kunt ze ophalen bij Lydia, Klein Groningen 11.

Kom erbij met spelletjes tijdens Dorpsfeest
We hebben de winnaar van de wedstrijd tijdens de familiedag van het dorpsfeest, Lisanne Hulder, een heerlijke kersenmonchoutaart gebracht.

Jelle, Grietje, Alie, Leny, Auckjen en Lydia wensen u een fijne zomer! Onderweg treffen we u graag.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *