Thor 1- ODV 1

Het laatste serieuze oefenwerk voordat het echte werk begint.. Op deze, zeer warme, dinsdagvond gaat OD V 1 op bezoek voor een oefenwedstrijd bij Thor. Thor, Lippenhuizen, komt uit in de zondag 3e klasse.
Het werd een vrij eentonige vertonning. ODV was eigenlijk de gehele wedstrijd heer en meester. Thor kwam er bijna niet aan te pas. Pas laat in de 2e helft kwam hun eerste serieuze kans. Paal/lat bracht voor ODV uitkomst. De wedstrijd was toen al lang beslist. In de 1e helft was het ODV dat driemaal wist te scoren. Had het versier van de heren goed gestaan dan was een ruststand van 0-5 /0 -6 mogelijk geweest.
Na de thee eigenlijk een zelfde beeld. Een veel beter ODV. Het enige wat in de 2e helft werd vergeten was scoren.
Zo voetballend als tegen Thor kon het wel eens een hele mooie beker en competitie worden.
Zaterdag 31.8 om m14.30 is de eerste bekerwedstrijd. Op bezoek de nieuwkomer op de zaterdag Udiros uit Nieuwehorne.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *