Bekerwedstrijden ODV 1

ODV1 uit beker, ondanks walk-over Sleat.

Wijnjewoude – Na de valse start thuis tegen 5e klasser Udiros uit Nieuwehorne, liet ODV in de bekerwedstrijden tegen 3e Klasser sv Marknesse en 4e klasser Sleat zien dat de Wijnjewoudsters over een sterk voetballend team beschikken.
31 augustus kwam het van de zondag naar de zaterdagcompetitie overstappende Udiros op bezoek. De ploeg van trainer Willem Schokker gaf direct hun visite kaartje af in Wijnjewoude. Na een 2-1 voorsprong door 2 doelpunten van Joop Welfing verloor ODV thuis met 2-4. De week erna stond de bekerwedstrijd tegen 3e klasser sv Marknesse op het affiche. ODV liet de 3e klasser alle hoeken van het veld zien. Helaas speelde ODV 3-3 gelijk door in het laatste fluitsignaal de 3e tegentreffer uit het netje te moeten halen. In deze wedstrijd scoorde Joop Welfing opnieuw 2 maal en scoorde nieuwkomer Martin Nicolai zijn 1e doelpunt in ODV tenue. 14 september moest ODV thuis aantreden tegen reuzendoder Sleat. Sleat speelde Udiros een week geleden met 3-5 van het veld. Tegenstander Sleat kon ODV niet volgen. Met de vele positiewisselingen en de juiste crosspassen moesten de Sleat spelers te veel lopen en werden daardoor verkeerde beslissingen genomen. De vele aanvalsgolven van ODV resulteerden in een ruststand van 4-0. Na de rust ging ODV onverdroten door. Sleat werd zoek gespeeld. Uiteindelijk werd het een walk-over van 8-1. Frank Tuinstra scoorde deze wedstrijd 4x, Auke Linstra voelde zich deze wedstrijd ook als een vis in het water en schoot 3x raak. Natuurlijk vinden we Joop Welfing ook weer terug in dit lijstje met 1 rake bal. Trainer Jeroen van Wijk is uitermate tevreden over zijn team. We staan er goed op, zijn conditioneel sterk en scoren makkelijk. Volgende week ontvangen we GSVV thuis voor de eerste competitiewedstrijd. ODV is er klaar voor!

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *