Open repetitie vrouwenkoor Femmes Vocales

 

Wil je zingen op hoog niveau en ben je bereid daar ook thuis voor te studeren? Kom dan op 18 september proefzingen bij Vrouwenkoor Femmes Vocales. Het repertoire is zeer divers: van barok tot hedendaags klassiek, met uitstapjes naar de lichte muziek. Naast het instuderen van de meerstemmige stukken is er veel aandacht voor stemscholing en koorklank. In een goede sfeer en met volle inzet willen we tot het best haalbare muzikale resultaat komen. En dat is hoorbaar tijdens de concerten. Ervaar het plezier van samen iets moois neerzetten en oefen mee voor ons kerstconcert in de Witte Kerk in Hemrik op zondag 15 december.

We zijn op dit moment met zo’n 25 vrouwen en er is plaats voor enkele nieuwe leden. De repetities zijn op woensdagavond van 20.00–22.00 uur in De Skâns in Gorredijk. Het koor staat onder leiding van dirigent Claartje van Dokkum.

Als je mee wilt zingen op 18 september, stuur dan een mail naar de dirigent: claartjevandokkum@live.nl of bel: 0521 577 595 (vanaf 11.00 uur).

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *