Steun Longa

Op 27 september is de Rabobank Club Support actie gestart. Heeft u als lid van Rabobank een persoonlijke stemcode ontvangen? Dan kunt u vanaf nu uw 5 stemmen verdelen over de clubs en verenigingen van Wijnjewoude en hun mooie bestedingsdoelen via www.rabo-clubsupport.nl.
Gymnastiekvereniging Longa Wijnjewoude doet ook mee en heeft jullie stem(men) hard nodig! Wij sparen namelijk voor een Airtrack, een opblaasbare mat waarmee al onze leden veilig en op een leuke manier hun sprongen kunnen oefenen. Een filmpje over de Airtrack met onze turnsters kunt u hier bekijken.
Met behulp van uw stemmen kunnen we de wens van onze turnsters en van ons werkelijkheid laten worden. Alvast bedankt voor uw stem!! Stemmen kan tot en met 11 oktober.

Met vriendelijke groet,
Bestuur, trainster en leden G.V. Longa Wijnjewoude

Dit bericht is geplaatst in Longa.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *