Afscheid exploitanten Dúndelle in Bakkeveen

Zoals wellicht bekend stoppen Andries en Engel na 16 jaar per 11 oktober met de exploitatie van MFC Dúndelle in Bakkeveen. In Wijnjewoude kennen jullie Dúndelle waarschijnlijk het beste van het zwembad.

Engel heeft bijna haar hele werkzame leven bij het zwembad gewerkt. We willen het vertrek niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. Er is een afscheidsreceptie op vrijdag 11 oktober van 16:30 tot 18:30 uur in Dúndelle waar iedereen onder het genot van een consumptie Andries en Engel de hand kan drukken.

Waarschijnlijk zijn er ook in Wijnjewoude mensen die afscheid van hen willen nemen. Wil je een cadeau(tje) geven? Zo ja, dan hoef je niet lang na te denken. Je kunt een envelop met inhoud tijdens de bijeenkomst overhandigen. Het geld wordt besteed om de vrije tijd van Andries & Engel goed in te kunnen vullen. Voor meer info en vragen: Bauwina Gramsma, Gerda van Zwol, Jannie Tjassing, Matty van der Meer, Jan van Dalen of info@bakkeveen.nl.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *