Kryst troch de Buorren

‘Kryst troch de Buorren’ dat moet je niet missen! Want dat het weer supergezellig wordt in de buurt rond koepel en kerk staat buiten kijf.
Net als in 2017 ‘Kryst roun de koepel’, zijn ook nu weer Plaatselijk Belang en de PKN kerk de initiatiefnemers van dit dorpsbrede kerstevenement. De organisatie is in handen van een groep enthousiaste mensen.

In de buurt, begrensd door de galerie van Joop van Bergen en de boerderij van Jan Lammert Sijtsema is van alles te beleven. Op zes locaties gaan dorpsgenoten je verrassen en ook nu is het sfeervol ingerichte koepelplein weer het centrum van het evenement. Er zijn hapjes en drankjes, muziek en gezelligheid en daar staat ook de Joris’ kerstboom van Wynjewâld.
En zoals bij de echte Joris’ kerstboom kan jij een gedachte of een wens tussen de kaarsjes hangen. Bijvoorbeeld voor een bijzonder iemand. Zo verbindt de kerstboom onze vrolijke en verdrietige verhalen.

‘Kryst troch de Buorren’ op zaterdag 21 december van 19.00 tot 20.30 uur wordt een hartverwarmend evenement voor iedereen. Jong en oud vieren hier hun dorpskerstfeest in de open lucht. En natuurlijk is het gratis.

Hartelijke groet van de werkgroep,
Leny Bouma, Wieke Haarsma, Theo van Linde, Joop Miedema, Pieter Rooks, Anneke v.d. Veen, Jetty Welfing

Voor vragen of opmerkingen: Leny Bouma, tel 481855, email catharinusleny@hotmail.com

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *