Lichtjesavond op begraafplaats Duurswoude

Uitvaartvereniging Eert De Doden nodigt u van harte uit voor de inmiddels traditionele lichtjesavond op zaterdag 26 oktober om 19.00 uur. Dit jaar is het weer op de sfeervol verlichte begraafplaats bij het oude kerkje van Duerswâld.
Deze bijeenkomst is bedoeld om in verbondenheid uw geliefde overledenen te gedenken en een lichtje te plaatsen op hun graf. Ter nagedachtenis van hen die elders begraven of verstrooid zijn, kunt u een gedenklichtje plaatsen op het grote hart dat daarvoor op de begraafplaats staat. De grafkaarsen worden ter plaatse verstrekt.

De herdenking wordt ingeleid met troostvolle woorden en gitaarmuziek van dorpsgenoten. Na het plaatsen van de gedenklichtjes kunt u zich warmen aan heerlijke chocolademelk, koffie of thee, aangeboden door Meinsma fietsen.
Wilt u naderhand wat bijkomen in het oude kerkje? Van harte welkom. U vindt er rustige orgelmuziek en een luisterend bij mensen van het dorpssteunpunt en predikanten.

We verzoeken u waar mogelijk op de fiets naar de begraafplaats te komen. Een zaklamp is handig om het graf van uw dierbare te vinden.

De lichtjesavond wordt georganiseerd door uitvaartvereniging Eert de Doden in samenwerking met Stichting Begraafplaatsen en de Hervormde gemeente. Heeft u vervoer nodig? Bel met Griet van der Wier 0516-481880

Lichtjesavond Wijnjewoude
Zaterdag 26 oktober 19.00 uur
Begraafplaats Duurswoude, Breeberchspaed 1

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *