Nieuwe activiteiten van Kom Erbij

21 oktober, koffieochtend in het teken van Nepal, het dak van de wereld
Vandaag komt Trees van Rijsewijk,van Stichting Tamsarya, op een bevlogen manier vertellen over haar en natuurlijk hen levenswerk. Over wat zij realiseren en gerealiseerd hebben aan de voet van de Himalaya op het platteland, op het gebied van onderwijs, gezondheidzorg, biologische landbouw en algemeen welzijn van met name vrouwen en kinderen. “Klein project, groot verschil” de herkenningskreet van Wilde Ganzen (zij bestrijden armoede wereldwijd) is haar lijfspreuk geworden door de jaren heen.
Handwerkclub Wâldhus onder leiding van Janke en Froukje handwerken voor dit mooie goede doel.
Kijk op Tamsarya.nl en je hart springt open.

Kaartenmolen
Er komt een tweede kaartjesplek, namelijk in de Swingelhal naast onze bank. De kaarten komen van sponsoren en knutselaars. Een kaartje schrijven en krijgen is heel leuk.
En het kost het niks, of wat je ervoor over hebt.
De opbrengst gaat bijvoorbeeld naar verse bloemen in de hal van de Swingel of….roept u maar.

Vooruitblik
18 november doen we gewoon spelletjes en voor de liefhebber zijn er dit keer ook plaatjes, kaartjes, schaartjes en lijm. Op 16 december serveren we een Kerstlunch. En….omdat de mensen van Kijlstra ambulancezorg ziek waren in september, bestaat er een kans op revanche op18 november.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *