Open Opsterlandse Legpuzzel Kampioenschappen

Op 2 november kan het gebeuren! Het kan zo maar zijn dat jij – met je team – de eerste Opsterlandse legpuzzelkampioen wordt. Eeuwige roem en een jaar lang die prachtige wisseltrofee op je nachtkastje.

De activiteitencommissie van De Swingel organiseert op 2 november het eerste OOLK, de Open Opsterlandse Legpuzzel Kampioenschappen. Teams bestaande uit vier personen gaan die avond de strijd aan om zo snel mogelijk een legpuzzel van 500 stukjes te maken. Meedoen? Formeer een team en schrijf je in via swingelactiviteiten@gmail.com of via www.wijnjewoude.net/oolk. Vermeld bij inschrijving de naam van je team, de naam van de teamcaptain met zijn of haar emailadres en telefoonnummer en de namen van drie andere teamleden.

Deelnemen kost € 15,– per team, dus nog géén € 4,– per persoon! En daarvoor krijg je, behalve een onvergetelijke avond, een kopje koffie bij binnenkomst en mag elk team na afloop de Van Haasteren puzzel mee naar huis nemen. En misschien ook die prachtige wisselbeker!

Tussen 19:30 en 19:45 uur word je met je team in de Swingel verwacht en na een korte uitleg van de spelregels, klinkt het startschot om 20:00 uur. De prijsuitreiking staat gepland voor 22:00 uur.

Geef je team uiterlijk 21 oktober op, en maak je buurtgenoten en gezinsleden enthousiast. Maar doe het snel, want vol=vol.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *