Proef met andere graskant stenen op de Weinterp

De graskant stenen die na de herinrichting als gevolg van de nieuwe N381 in het buitengebied zijn toegepast, zijn een bron van ergernis vanwege het lawaai als  er overheen gereden wordt. De werkgroep Verkeer & Veiligheid is blij dat in overleg met de gemeente aan de Weinterp West twee proefstroken nu zijn voorzien van minder geluid producerende stenen. Voorafgaand aan de aanleg zijn geluidsmetingen verricht. Deze zullen worden herhaald nu de proefstroken er liggen.

Het is de bedoeling dat – als de proef oplevert wat ervan wordt verwacht – in overleg met de gemeente een vervangingsprogramma zal worden afgesproken, zodat de leefbaarheid voor de aanwonenden zal verbeteren.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *