Sinterklaasintocht 2019

Hooggeëerd publiek!

Voor je het weet dan is het weer tijd voor Sinterklaas! De sinterklaascommissie is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor dit geweldige feest. De datum is inmiddels vastgesteld. Op 23 november zal Sinterklaas weer in Wijnjewoude aankomen. Zet de datum rood omcirkeld in je agenda. Dit feest kunnen we zonder jullie hulp niet organiseren. Dankzij de fantastische financiële steun van de ondernemers en inwoners van Wijnjewoude wordt dit mede mogelijk gemaakt. Hiervoor willen wij iedereen hartelijk bedanken!

Voor dit jaar zouden wij jullie wederom om een bijdrage willen vragen en daarom de volgende mededeling:

In de week van 14 t/m 26 oktober wordt in uw buurt, door iemand van uw eigen buurtvereniging, gecollecteerd voor de organisatie van de Intocht van Sinterklaas. Wij hopen op een bijdrage van iedereen die het Sinterklaasfeest een warm hart toedraagt.

Alvast bedankt voor uw bijdrage. Wij zullen ons best weer doen om er een fantastisch feest van te maken dit jaar!

Vriendelijke groet,
De Intocht Commissie Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *