Al vier AED’s in het dorp

Hulpverlening is niet compleet zonder een AED. Een aantal jaren geleden is daarom een werkgroep AED opgericht.Deze werkgroep is vooral bezig geweest met de aanschaf en het regelen van het onderhoud van een aantal AED’s in ons dorp. Ook zijn er een aantal instructie-avonden georganiseerd.

Wijnjewoude beschikt inmiddels over vier AED’s. Enkele weken geleden is de AED bij Klein Groningen geplaatst. Momenteel zijn we met de gemeente in overleg hoe deze AED geregistreerd moet worden bij hartslagnu.nl

Doe je mee?
Op dit moment bestaat de werkgroep uit drie leden. Wij zijn nog op zoek naar één of twee nieuwe leden.

Lijkt het je leuk en interessant om samen met ons aan de slag te gaan?
Stuur dan een berichtje naar a.vdvelde@planet.nl
Of neem contact op met Albert van der Velde (0516-480730).

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *