Dorpsfeestnieuws

De zomer is voorbij, de feestdagen komen eraan. Het dorpsfeest lijkt nog heel ver weg, maar wij zijn alweer druk bezig om er een prachtig feest van te maken.

Na het feest zat het er voor Wilco en onze voorzitter Kees ook op! En Anita heeft helaas haar functie neergelegd. Gelukkig hebben we weer hele goede versterking gevonden in Geert Clevering, Mathijs van der Werff en Sietse de Boer.
De voorzitterstaken zullen door Jildou worden waargenomen en zo maken we ons op voor het feest van 2020.

Er staan al een aantal leuke dingen op stapel, waaronder de band voor zaterdagavond 20 juni. Excuus alvast voor de flauwe grap, maar mensen neem op 20 juni 2020 al uw euro’s mee want op veler verzoek komen de EURO’s nogmaals naar Wijnjewoude om ons een geweldige avond te bezorgen.

Houd dus 17 t/m 20 juni 2020 alvast vrij in je agenda!!

En nog één keer een foto van het oude bestuur:

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *