Gezocht: een enthousiaste ondernemer…

Perspectief voor Onze Supermarkt!

Altijd al gedroomd van het runnen van een zelfstandige supermarkt? Of juist toe aan een nieuwe uitdaging waarin je een groot verschil kunt maken voor Wijnjewoude? De werkgroep ‘Supermarkt Wijnjewoude’ is op zoek naar jou!

Het plan om een nieuwe, gezonde en zelfstandige supermarkt in Wijnjewoude te openen krijgt steeds meer vaste vorm. Om het plan daadwerkelijk te kunnen realiseren zijn er drie belangrijke pijlers nodig. Namelijk een locatie en pand, een supermarktformule en een enthousiaste ondernemer. Voor de locatie, het pand en de formule liggen er inmiddels concrete plannen op tafel. Mooie ontwikkelingen dus, met goed perspectief op het daadwerkelijk kunnen realiseren van het plan.

Eén belangrijk aspect ontbreekt op dit moment nog … een enthousiaste ondernemer!

Ben jij of ken jij een enthousiaste ondernemer die deze boodschappenkar wil trekken? Neem dan contact op met één van de leden van de werkgroep Supermarkt of via onderstaand contactadres.

Met vriendelijke groet,
namens werkgroep ‘Supermarkt Wijnjewoude’

Marianne Hulsbergen
hulsbergen@inverandering.nl
06-2728 3871

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *