Kryst troch de Buorren

Heb je het al genoteerd: zaterdag 21 december van 19.00 tot 20.30 uur? ‘Kryst troch de Buorren’ wil je vast niet missen want het wordt weer een oergezellig en hartverwarmend kerstgebeuren voor jong en âld Wynjewâld.

Op zes locaties in de buurt tussen galerie van Joop van Bergen en de boerderij van Jan Lammert Sijtsema zijn leuke activiteiten te beleven. Een paar voorbeelden: priksleeën op wieltjes, verhalen vertellen, broodjes bakken op stokjes, blikgooien en diverse muzikale optredens. Maar ook zijn er rustiger plekjes te vinden zoals rond Joris’ kerstboom en in het kerkgebouw. De koepel vormt weer het hart van het feest. Daar vind je de levende kerststal, allerlei lekkernijen, gezellige muziek en knutselen voor kinderen

Hartelijke groet van de werkgroep,
Leny Bouma, Wieke Haarsma, Theo van Linde, Joop Miedema, Pieter Rooks, Anneke v.d. Veen, Jetty Welfing

Voor vragen of opmerkingen: Leny Bouma, tel 481855, email catharinusleny@hotmail.com
Kryst troch de Buorren is een initiatief van Plaatselijk Belang en de PKN kerk

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *