Springteams LONGA volop in de prijzen

Zaterdag 2 november kwamen in Nieuwehorne 4 springteams in actie.
Op de onderdelen langemat, plankoline kast, trampoline kast, trampoline pegasus en trampoline valmat streden de dames en heren voor een plaats op het ere podium. En met succes!

Het mix team deed mee bij de jeugd E op 3 onderdelen en gingen met 2x goud en 1x zilver naar huis. Ook het junioren E team deed goede zaken. Zij behaalden 1x goud en 3x brons. Helaas is er voor de E categorie geen doorstroming naar het FK.

De D categorie kan wel doorstromen naar het FK. De jeugd meisjes behaalden geen podium maar wel 3 tickets voor het FK. De junior dames wisten 3x het podium te behalen en mochten 2x zilver en 1x brons mee naar huis nemen en als kers op de taart mogen ze op alle 4 onderdelen nog een keer strijden op het FK.

Het FK is op 16 november wederom in Nieuwehorne

Dit bericht is geplaatst in Longa.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *