Boodschappen doen met Wâldhûs bewoners

Het is goed om te horen dat mensen, als ze ouder worden in hun eigen dorp kunnen blijven wonen. Ze voelen zich er thuis en hebben daar hun vrienden en kennissen. Velen blijven in hun eigen woning, anderen verruilen hun te grote huis met tuin voor een kleinere woning of gaan in het Wâldhûs wonen.

Toch geeft het wonen in het Wâldhûs soms problemen, vooral als de winter invalt en er moet sneeuw worden geruimd. Ook willen de bewoners van het Wâldhûs graag boodschappen doen in Bakkeveen of Ureterp als ze zelf geen vervoer hebben.
Daarom deze oproep: wie wil sneeuwruimen of met de bewoners naar de supermarkt? Neem iemand mee als u zelf naar de supermarkt gaat, best gezellig.

Meld u aan bij: Appie de Haan, tel. 0516 481978

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *