Help je een handje mee met de renovatie van De Swingel?

Geef een zwengel aan de Swingel!

Binnenkort gaan wij de Swingel van binnen renoveren. Het is tijd voor een moderne look zodat we er weer een paar jaren tegenaan kunnen. De gordijnen worden vervangen. Er komen nieuwe verfkleuren en houtmaterialen aan de wand en bar, het plafond wordt aangepakt en de schuifwand krijgt een prachtige nieuwe look. Er komt een loungehoek, het dartbord komt terug en nog meer leuke gadgets.

De vorige verbouwing is al ruim 20 jaar geleden.

Sommige onderdelen laten we aan professionals over. Maar er blijven ook genoeg onderdelen over die we graag samen met jullie opknappen. We zijn daarom op zoek naar jouw hulp! De aankomende twee maanden willen we samen de plannen uitvoeren. Heb je tijd om een paar uurtjes te ondersteunen met verven, timmeren, koffie serveren, slopen of mentale steun kom dan vooral langs en geef het door aan Alex van der Meer 06 21544609 of Janny Copeland 06 53212345.

We beginnen direct na de jaarwisseling in de kerstvakantie. In de voorjaarsvakantie 15 tot en met 22 februari hebben we een grote klusweek gepland. 14 Maart moet het af zijn en hebben we een heropeningsfeest gepland voor alle inwoners van Wijnjewoude. Houdt deze datum alvast vrij. Je leest er meer over op deze site en in de Bân van februari,

Wij kijken er erg naar uit om aan de slag te gaan en hopen op grote getale ondersteuning uit het dorp zodat we er samen een nog mooier multifunctioneel centrum van kunnen maken!

Groeten
Commissie Swingel in Actie en Swingel-bestuur

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *